Staffer luo avoimuutta

Staffer Henkilöstöpalvelut on vuonna 2018 perustettu työnvälitystä ja henkilöstöratkaisuja tarjoava täyden palvelun henkilöstötalo. Staffer tuo ensimmäisenä Suomessa markkinoille tuoreen ja innovatiivisen lähestymistavan hinnoittelu- sekä palkka-avoimuuteen. Uskomme vahvasti, että avoimuus synnyttää luottamusta asiakkaita ja työnhakijoita kohtaan ja auttaa heitä tekemään perustellun valinnan nopeasti ja vaivattomasti.

Sivuiltamme voit nähdä (tietokoneversio) ajan tasalla olevan, vapaiden työntekijöidemme määrän ja voit tilata työntekijäesittelyt sähköpostiisi tai soittaa suoraan oman toimialan tilausnumeroon. Nopean toiminnan joukkomme saat parhaimmillaan käyttöösi jopa 2 tunnin varoajalla. Löydä oikea osaaja oikeaan tehtävään – Me autamme sinua löytämään täydellisen työntekijän yrityksellesi.

Staffer maksaa parempaa palkkaa

Me stafferilla olemme avoimia palkan suhteen ja puhumme prosenttien ja kertoimien sijaan euroista. Maksamme työntekijöille parempaa palkkaa, samalla pitäen oman toimintamme katteen saman verran pienempänä, että kaikki voittavat. Uskomme, että jokaisen menestyvän yrityksen takana on tyytyväinen ja motivoitunut työntekijä. Olemme ylpeitä noin sadasta ammattilaisistamme!

Meille vastuullisuus ei ole vain sanahelinää, vaan toiminnan ydin. Vastaamme siitä, että työsuhteen perusasiat ovat kunnossa. Huolehdimme, että työntekijä pärjää työssään, tuntee oikeutensa ja omaa mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa kiinni vaativampiin työtehtäviin – jopa uudelle alalle. Autamme hänet vahvaan alkuun, koulutamme ja konsultoimme urapolulla eteenpäin ja olemme tarvittaessa tukena koko matkan ajan.

Stafferilla on ammattitaitoa

Kokemus kertoo. Toimialavastaavamme ovat itse tehneet alan töitä ja tuovat laajan osaamisen asiakkaidemme hyödyksi. Käytämme laajaa yhteensä noin 100 vuoden toimialaosaamistamme tarjotaksemme asiakkaillemme parhaat mahdolliset ratkaisut. Sivujemme kautta näet toimialojen yleisimmät ammattinimikkeet. Meiltä voit tiedustella myös muita alan tekijöitä. Kysy myös lisää suoritepohjaisesta hinnoittelustamme.

Stafferin henkilöstövuokrausprosessi on huolellisesti suunniteltu ja sisältää useita vaiheita, kuten haastattelut, tarkistukset ja tarvittaessa koulutuksen, jotta voimme varmistaa, että tarjoamme asiakkaillemme vain parhaat mahdolliset henkilöt. Teemme yhteistyötä ammatillista koulutusta järjestävien oppilaitosten kanssa tai räätälöimällä kanssanne työnkuvaan sopivan täsmäkoulutuksen, jos työnkuva niin vaatii.