tim-van-der-kuip-CPs2X8JYmS8-unsplash

IT-asiantuntija (Service Desk Specialist)

Helsinki
2700 € / kk

Etsimme parhaillaan motivoitunutta Service Desk Specialistia. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä ja arvostetussa yrityksessä, jossa pääset auttamaan asiakkaita teknisissä pulmissa help deskissä.

Työtehtäväsi sisältävät asiakkaiden laitteisiin ja sovelluksiin liittyvien kysymysten ja pyyntöjen ratkaisemisen, tuen tarjoamisen ja koordinoinnin sekä asiakaskohtaisten ohjeistusten ylläpitämisen.

Vastaanotat työpyyntöjä monikanavaisesti ja tarjoat teknistä tukea sekä hallitset kokonaisvaltaisesti palvelutapahtumia.

Tarjoamme sinulle erittäin kilpailukykyisen kiinteän kuukausipalkan, lounasedun, joustavan etätyömahdollisuuden sekä kannustavan ja avuliaan työyhteisön. Asiakkaamme tarjoaa myös mahdollisuuden kehittää itseäsi teknisessä asiakaspalvelussa arvostetussa yrityksessä.

Toivomme sinulta soveltuvaa IT-alan koulutusta tai loppuvaiheessa olevia opintoja, kokemusta teknisestä asiakaspalvelusta sekä osaamista käyttöjärjestelmistä, laiteympäristöistä, ohjelmistoista ja mobiililaitteista.

Palveluhenkinen asenne ja huolellisuus sekä sujuva suomen ja englannin kielen taito ovat myös tärkeitä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työajat sijoittuvat ma-pe klo 7-18 välille ja voit työskennellä joustavasti myös etänä.

Yhteyshenkilö:

Rekrytointi
info@staffer.fi

Yhteyshenkilö:

Rekrytointi
info@staffer.fi

Eikö sopivaa paikkaa löytynyt? Jätä avoin hakemus ja otamme yhteyttä, kun paikkoja tulee